Buna Vestire: nunta de taina a omului cu Dumnezeu

Postul Pastilor este o perioada binecuvantata in care Sfanta Biserica ne cheama sa imbunatatim relatia noastra cu Dumnezeu, sa ne indreptam atentia mai mult ca de obicei spre Mantuitorul Iisus Hristos si spre sufletele noastre si sa simtim plenar iubirea lui Dumnezeu in inimile noastre ca sa invatam sa ne asociem cu El in orice actiune din viata.

Astazi, 20 martie, periplul duhovnicesc propus de centrul nostru eparhial continua cu cea de-a doua seara duhovniceasca din Postul Mare organizata de Arhiepiscopia Ortodoxa Romana de Alba Iulia. Invitat este Parintele Dionisie Ignat de la Manastirea Albac din judetul Alba, care va vorbi pe tema „Buna Vestire: nunta de taina a omului cu Dumnezeu”.

Saptamana viitoare, in 29 martie: domnul Vasile Manea (Cluj Napoca), va sustine conferinta cu tema Taina Sfintei Fete si Sfintele Patimi ale Domnului, iar ca o incununare a conferintelor din cadrul serilor duhovnicesti in data de 5 aprilie: Inaltpreasfintitul Parinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, va sustine conferinta cu tema: Nascatoarea lui Hristos, Maica a durerii si a lacrimilor.

Conferintele duhovnicesti se vor desfasura in Aula Mare „Dumitru Staniloae” a Facultatii de Teologie Ortodoxa din Alba Iulia, incepand cu ora 18.00.

Sursa: Radio Reintregirea
 

20 Martie 2012

Vizualizari: 293

Voteaza:

Buna Vestire: nunta de taina a omului cu Dumnezeu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE