Campanie de strangere de fonduri pentru sinistrati, in Episcopia Severinului si Strehaiei

In urma dezastrelor naturale care au lovit pe semenii nostri din Moldova, Episcopia Severinului si Strehaiei adreseaza un apel de suflet, credinciosilor din cuprinsul sau, la solidaritate si rugaciune pentru cei aflati in suferinta.

In acest context, in fiecare parohie din cuprinsul Episcopiei Severinului si Strehaiei, se vor organiza colecte in toate duminicile lunii iulie a anului acesta respectiv 11, 18 si 25 iulie constand in sume banesti, alimente neperisabile si alte bunuri materiale.

Astfel, fiecare crestin doritor sa isi sprijine aproapele aflat in suferinta va putea contribui pentru ajutorarea celor care au ramas fara locuinta si fara strictul necesar vietii.

Ajutoarele materiale (apa plata sau minerala, alimente neperisabile, materiale de constructie) colectate de fiecare parohie, vor fi transportate la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta din Drobeta Turnu Severin, str. Dumitru Gheata nr.

16.

Sumele obtinute vor fi virate in contul Filantropia al Episcopiei Severinului si Strehaiei, urmand ca ulterior suma de bani colectata sa ajunga la semenii nostri, aducand alinare celor care au ramas fara locuinta si fara minimul necesar vietii.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

08 Iulie 2010

Vizualizari: 288

Voteaza:

Campanie de strangere de fonduri pentru sinistrati, in Episcopia Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE