Carte de rugaciuni - prima carte de cult din istoria nou-infiintatei Episcopii a Tulcii

Cu deosebita bucurie spirituala prezentam preotilor si credinciosilor din cuprinsul Episcopiei noastre, dar nu numai, prima carte de cult din istoria nou-infiintatei Episcopii a Tulcii, aparuta cu binecuvantarea Preasfintitului Parinte Visarion, la editura Andreiana din Sibiu.

Aparitia Cartii de rugaciuni se inscrie in proiectul de plan editorial pentru anul 2009 si constituie un veritabil eveniment religios-cultural in Episcopia Tulcii.

Din insusi Cuvantul inainte al Preasfintitului Parinte Visarion, se desprinde limpede motivul care a stat la baza acestei aparitii editoriale ,,sa fie tuturor spre folos duhovnicesc intru dobandirea celor de trebuinta sufletului si mantuirii, telul suprem spre care tindem cu totii”.

Cartea de rugaciuni, prin continutul ei bogat si variat, devine astfel accesibila si apropiata de sufletele curate si rugatoare ale crestinilor, fie ei simpli mireni sau preoti, care dupa necesitatile fiecaruia, o pot gasi folositoare in mai toate imprejurarile vietii cotidiene.

Ceea ce o face si mai mult sa devina un indrumar al familiei bunului crestin sunt paginile cu felurite insemnari din cele mai importante momente din viata calendaristica a crestinului ortodox.Lasam bucuria lecturii si descoperirea acestor pagini de finete sufleteasca ,,credinciosilor nostri pe care-i stim iubitori de cele sfinte si cercetatori ai sfintelor locasuri de inchinare”.

Cartea poate fi procurata la pretul de 13 lei de la pangarele bisericilor din eparhie sau prin ramburs postal la adresa episcopiatulcii@yahoo.com

Sursa: episcopiatulcii.ro

.

23 Iunie 2009

Vizualizari: 362

Voteaza:

Carte de rugaciuni - prima carte de cult din istoria nou-infiintatei Episcopii a Tulcii 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE