Castigatorii finlandezi ai Eurovisionului sunt satanisti, spune Biserica Ortodoxa din Grecia

 
Reprezentanti ai Bisericii Ortodoxe s-au aratat revoltati de faptul ca trupa rock Lordi a castigat concursul Eurovision.

Arhiepiscopul Christodoulos a spus despre membrii formatiei finlandeze ca sunt „monstri” si „diavoli”. Liderul Bisericii Ortodoxe din Grecia a lansat urmatoara intrebare la slujba de duminica: "Cine ar fi crezut ca tara noastra si toata Europa va acorda marele premiu unui grup de cantareti care au infatisarea unor monstri, unor diavoli?[…] E estetic? Putem numi asta arta? Acest fenomen arata ca oamenii incearca sa-si umple golul din sufletele lor.”

Editia din acest an a concursului Eurovision a fost castigata pentru prima oara de Finlanda, si, tot prima orara, de un cantec apartinand genului heavy metal.

Acasa castigatorii au fost primiti ca niste adevarati eroi, si ziarele finlandeze au salutat victoria Lordi la Eurovision. Mii de oameni au iesit pe strazi, au agitat steaguri, si s-a claxonat de bucurie ca in sfarsit Finlanda a reusit sa paraseasca coada clasamentului, si sa ia marele premiu la Eurovision.

Tiberiu Crisan

Sursa: Bestmusic
 

.

22 Mai 2006

Vizualizari: 4510

Voteaza:

Castigatorii finlandezi ai Eurovisionului sunt satanisti, spune Biserica Ortodoxa din Grecia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE