Colindatori la Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului si Strehaiei

 

Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului si Strehaiei a primit vineri, 23 decembrie, in pragul  slavitului Praznic al Nasterii Domnului, vizita unui grup de colindatori, alcatuit din copii aflati in grija Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului (DGASPC).

Dupa o serie de concerte sustinute in mai multe locatii din municipiu, grupul de copii, coordonati de doamna educator Nelida Holban, au adus cantarea cea dulce a pastorilor in sanul comunitatii ecleziastice din cadrul Centrului Eparhial din Drobeta Turnu Severin.
 
intaistatatorul Eparhiei a primit cu bucurie colindul stramosesc, interpretat  in spiritul Craciunului traditional romanesc, adresand cuvant de pretuire si felicitare doamnei Director General al DGASPC, Georgeta Aprotosoaie, pentru efortul sustinut de a gasi un camin calduros pentru fiecare copil.
 
inca de la infiintarea Episcopiei Severinului si Strehaiei, in urma cu 7 ani, cele doua institutii sunt partenere in mai multe proiecte, ce vizeaza dezvoltarea abilitatilor morale si religioase ale copiilor si tinerilor aflati in dificultate, mediatizarea serviciilor oferite de compartimentul Adoptii, realizarea unor masuri preventive pentru evitarea abandonului de catre proprii parinti, dar si a abandonului scolar.
 
Cel mai important proiect derulat de Episcopia Severinului si Strehaiei in parteneriat cu DGASPC este infiintarea Centrului pentru Persoane Varstnice din localitatea Balta, judetul Mehedinti.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

23 Decembrie 2011

Vizualizari: 246

Voteaza:

Colindatori la Centrul Eparhial al Episcopiei Severinului si Strehaiei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE