COMUNICAT DE PRESA

COMUNICAT DE PRESA Mareste imaginea.


COMUNICAT DE PRESA

 

Patriarhia Romana multumeste Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC)

pentru donatia in valoare de 100.000 USD

destinata ajutorarii persoanelor din zonele afectate de inundatii.

 

 

In urma Apelului Prea Fericitului Parinte Patriarh TEOCTIST, din Sambata Floriilor (23 aprilie 2005), pentru ajutorarea familiilor sinistrate din mai multe zone inundate ale tarii, in special din Banat – regiunea cea mai grav afectata, Asociatia de Comunicatii prin Cablu (ACC) a depus in contul deschis de Arhiepiscopia Timisoarei suma de 100.000 USD, destinata construirii de case si scoli in zonele calamitate. Cei 100.

000 USD provin de la membri ACC, de la mai multe posturi de televiziune internationale, precum si de la persoane fizice, angajati ai principalilor operatori de servicii de televiziune prin cablu.


Astazi, 19 iulie 2005, Prea Fericitul Parinte Patriarh TEOCTIST a primit o delegatie a ACC condusa de dl. Radu Petric, Presedintele ACC, care a tinut sa sublinieze faptul ca: „romanii au demonstrat ca in fata marilor nenorociri stiu si vor sa fie uniti. Suntem convinsi ca exemplul industriei de comunicatii prin cablu va fi urmat si de alte industrii si asociatii profesionale din Romania. In ceea ce ne priveste, implicarea noastra nu se va opri aici.”


Prea Fericitul Parinte Patriarh TEOCTIST a multumit Asociatiei de Comunicatii prin Cablu (ACC) pentru generozitatea si solidaritatea manifestata cu cei aflati in suferinta in urma inundatiilor din primavara acestui an, suma donata urmand sa fie utilizata de Arhiepiscopia Timisoarei in continuarea programului de reconstruire a mai multor locuinte, scoli si a unei biserici, in mai multe localitati afectate din Banat.

 

 

BIROUL DE PRESA SI COMUNICATII

AL PATRIARHIEI ROMANE

.

18 Septembrie 2006

Vizualizari: 2256

Voteaza:

COMUNICAT DE PRESA 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE