Concert umanitar la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena

Duminica, 29 august 2010, orele 19, la Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena - Parcul Calarasi din P-ta Muncii, va avea loc un Concert de muzica psaltica, sustinut de Grupul Tronos, al Patriarhiei Romane, condus de diaconul Mihail Buca.

Este vorba de un Concert umanitar, organizat cu scopul de a strange fonduri pentru a-l ajuta pe micutul Siluan.

Siluan este baietelul de numai 6 luni, al Preotului Bota Laurentiu. Sufera de ciroza si atrezie a cailor biliare.

Din pacate, singura lui sansa de supravietuire este un transplant de ficat la Clinica din Salzburg care se ridica la fabuloasa suma de 126 000 euro.

Partea frumoasa a lucrurilor, este ca o suma bunicica s-a strans deja, prin stradania multor credinciosi cu suflet mare si darnic, care au ajutat dupa puterile lor familia greu incercata. Acest lucru ne-a intarit si incurajat !

Stim ca pentru toti sunt vremuri grele, dar sa nu uitam ca Hristos niciodata nu ne ramane dator ! Haideti sa aratam ca ne pasa, si din putinul nostru sa-i dam si lui Siluan putin si un strop de rugaciune.

Cei ce doresc sa ne sprijine, pot face donatii in urmatoarele conturi :

Unicredit Tiriac Bank Sucursala Brasov Muresenilor Titular: BOTA GEORGE LAURENTIU Swift BACXROBU Cont EURO: RO74BACX0000005005204320 Cont RON: RO81BACX0000005005204000

sau in ziua Concertului, pe 29 august 2010 orele 19, la Biserica Sf. Imparati Constantin si Elena de la P-ta Muncii. Informatii despre Siluan si tot dosarul lui medical il gasiti pe www.bebesiluan.wordpress.com
 

.

24 August 2010

Vizualizari: 723

Voteaza:

Concert umanitar la Biserica Sfintii Imparati Constantin si Elena 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE