Concertul traditional de colinde RASARITUL CEL DE SUS al Patriarhiei Romane

Miercuri, 18 decembrie 2013, de la orele 19.00, in Aula Magna Teoctist Patriarhul din Palatul Patriarhiei, cu binecuvantarea Preafericitului Parinte Patriarh Daniel, Centrul de presa BASILICA al Patriarhiei Romane organizeaza concertul traditional de colinde intitulat RASARITUL CEL DE SUS.

Concertul va fi sustinut anul acesta de corul national de camera MADRIGAL, care va interpreta un program de colinde din repertoriul national si international. In deschidere va concerta grupul psaltic TRONOS al Catedralei patriarhale.

La concert au fost invitati personalitati ale vietii publice romanesti, colaboratori din institutiile publice centrale si locale ale sectoarelor Administratiei patriarhale si Arhiepiscopiei Bucurestilor, colaboratori si sprijinitori ai Centrului de presa BASILICA, membrii Permanentelor Consiliului National Bisericesc si Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Bucurestilor, profesori de la Facultatea de Teologie Ortodoxa Justinian Patriarhul si Seminarul Teologic Liceal Ortodox din Bucuresti, alti invitati.

Concertul va fi transmis in direct de posturile de radio si televiziune TRINITAS ale Patriarhiei Romane.

Biroul de Presa al Patriarhiei Romane

.

16 Decembrie 2013

Vizualizari: 181

Voteaza:

Concertul traditional de colinde RASARITUL CEL DE SUS al Patriarhiei Romane 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE