Conferinta “Modele si antimodele” - Buzau

Sectorul Invatamant si Activitati cu Tineretul din cadrul Arhiepiscopiei Buzaului si Vrancei organizeaza luni, 17 martie 2014, incepand cu ora 12.30, in amfiteatrul Colegiului National „Mihai Eminescu“ din Buzau, conferinta Modele si antimodele pentru tinerii din toate liceele judetului Buzau, dupa cum a precizat Pr. Romeo Ene, Inspector eparhial.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Colegiului National "Mihai Eminescu“ - Buzau, impreuna cu Fundatia pentru copii "Sfantul Sava“ din Buzau, in colaborare cu Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Buzau si cu implicarea Ligii Tineretului Crestin Ortodox - filiala Mizil.

La aceasta conferinta sunt invitati Marius-Stelian Craciun (Cedry2k) si Dragos Lipsa (Shad) care, printre altele, vor vorbi tinerilor despre intoarcerea la Hristos, despre patimi, despre pericolul drogurilor si despre singurul model demn de urmat care este Mantuitorul Hristos.Alaturi de invitati vor mai fi prezenti Parintele Mihail Milea de la Fundatia pentru copii „Sf. Sava“ din Buzau, Dl Silviu Rosioru - consilier local in cadrul Consiliului Municipal Buzau, Dna Emilia Mihailescu de la Compartimentul de Analiza si Prevenire a Criminalitatii din cadrul I.P.J. Buzau, precum si reprezentanti ai Centrului de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog Buzau din cadrul Agentiei Nationale Antidrog.

Intrarea este libera, iar la eveniment sunt asteptati cat mai multi tineri.

Sursa: arhiepiscopiabzvn.ro

.

14 Martie 2014

Vizualizari: 241

Voteaza:

Conferinta “Modele si antimodele” - Buzau 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE