Conferinta de presa - IPS Teodosie, aparat de trei avocati

Inscenarea la adresa Inaltpreasfintitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului este un atac de presa fara precedent si o incercare de lovire a Bisericii Ortodoxe Romane. Aceasta este concluzia conferintei de presa sustinute  marti,  5 mai a.c., la sediul Arhiepiscopiei Tomisului de catre avocatii Paula Iacob, Dan Frangetti si Daniel Ionascu.

In opinia avocatilor, auto-sesizarea Parchetului din Constanta este o mare greseala a acestei institutii, plecata din necunoasterea competentelor in domeniu, iar pana la aceasta data nu este inceputa urmarirea penala a ierarhului tomitan.

Totodata, echipa de avocati a mai spus ca asa-zisele dovezi ale presupuselor infractiuni savarsite de Arhiereul Tomisului nu sunt probe concludente.

Pe de alta parte, avocatii au acuzat pe autorul articolului de ipocrizie si frustrare, deoarece acesta este un fost seminarist care cunoaste Biserica din interior si nu a reusit sa ramana printre teologi, iar filmul realizat de acesta este o facatura. Afirmatiile avocatilor au generat o serie de replici nemultumite in randul unor jurnalisti, care au incercat sa-si apere colegul de breasla, inclusiv prin cenzurarea, distorsionarea sau trunchierea in presa a celor discutate.

Conferinta de presa AUDIO:

                      


Sursa: radiodobrogea.ro

.

07 Mai 2009

Vizualizari: 470

Voteaza:

Conferinta de presa - IPS Teodosie, aparat de trei avocati 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE