Daruri de martisor, la Centrul social 'Mitropolit Firmilian'

Centrul social pentru persoane varstnice "Mitropolit Firmilian", al Arhiepiscopiei Craiovei, organizeaza in aceasta perioada o serie de activitati pentru beneficiari, in apropierea sarbatorii de 1 Martie. Cu acest prilej, beneficiarii se intalnesc de trei ori pe saptamana la centrul de pe strada Mitropolit Firmilian nr. 3, pentru a croseta martisoare, botosei si caciulite, acestea din urma urmand a fi daruite nou - nascutilor abandonati de la Spitalul Judetean de Urgenta din Craiova. Martisoarele vor fi expuse la Centrul social "Mitropolit Firmilian".

„Aceasta initiativa a aparut din dorinta de a veni atat in ajutorul beneficiarilor care se intalnesc, socializeaza si lucreaza, imbinand utilul cu placutul, dar in aceeasi masura in sprijinul celor care au nevoie de noi, in cazul de fata a nou – nascutilor abandonati.

Incercam astfel sa fim de folos celor aflati in nevoie si ne bucuram de intelegerea si implicarea beneficiarilor centrului”, a declarat Monica Mohanu, asistent social la Centrul „Mitropolit Firmilian” din Craiova.

(Gabriela Popescu)

.
Pe aceeaşi temă

18 Februarie 2013

Vizualizari: 221

Voteaza:

Daruri de martisor, la Centrul social 'Mitropolit Firmilian' 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

martisor

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE