De ziua sa, IPS Teodosie a oferit daruri tinerelor mame


Aceasta campanie este organizata de IPS Teodosie si in semn de recunostinta fata de mama sa, care a adus pe lume 17 copii, fiind un exemplu pentru alte femei

Inalt Prea Sfintitul Teodosie si-a sarbatorit, ieri, ziua de nastere, implinind 50 de ani. In aceasta perioada, Arhiepiscopia Tomisului prin Departamentul Social deruleaza un program pentru reducerea numarului de abandonuri de nou-nascuti in maternitate. In acest scop, Inaltul a fost prezent la maternitatea Spitalului Clinic Judetean Constanta unde a adus bucuria in sufletele tinerelor mame prin oferirea unor daruri care sa le ajute in cresterea copiilor. Alaturi de IPS Teodosie a fost implicata in campanie si medicul Teodora Butuc, de la Sectia de Maternitate a SCJU precum si preotul de la capela spitalului, Nicolae Rusu, care le ofera tinerelor mame consiliere psihologica si sociala. In cadrul acestei campanii li s-au oferit mamelor pachete cu produse de igiena si carucioare pentru copii si au participat si la o rugaciune.

Aceasta campanie este organizata de IPS Teodosie si in semn de recunostinta fata de mama sa, care a adus pe lume 17 copii, fiind un exemplu pentru alte femei. Tot ieri, la ora 17.00, IPS Teodosie s-a deplasat la Spitalul de Boli Infectioase pentru a face o rugaciune in scopul insanatosirii copiilor bolnavi de rujeola.

Daniela PETCU

Sursa: Ziua de Constanta

.

12 Decembrie 2005

Vizualizari: 1672

Voteaza:

De ziua sa, IPS Teodosie a oferit daruri tinerelor mame 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE