Deschiderea oficiala a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia

Episcopia Sloboziei si Calarasilor in parteneriat cu Arhiepiscopia Dunarii de Jos si Fundatia Scoala Romana de Afaceri a Camerelor de Comert si Industrie Filiala Ialomita anunta ca in data de 18 ianuarie 2010, ora 11.00, are loc deschiderea oficiala a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia.

Centrul de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia este infiintat prin proiectul Promovarea in comunitate a economiei sociale, cu numarul de identificare POSDRU/14/6.1/S/5, proiect finantat din Fondul Social European - “Investeste in oameni!”, care se implementeaza in perioada 01.02.

2009-31.01.2012, cu un buget total de 3.015.146 lei.

Centrul de Resurse functioneaza in Slobozia, sediul B-dul. Cosminului, bl. U 27, sc. B, et. 1, ap. 59 si deserveste judetele Arges, Calarasi, Ialomita, Dambovita, Giurgiu, Prahova, Teleorman din Regiunea Sud-Muntenia.

In cadrul centrului se ofera formare, informare si consiliere pentru reprezentantii structurilor economiei sociale din regiune, atat pe perioada de implementare a proiectului, cat si dupa finalizarea acestuia.

Din grupul tinta fac parte urmatoarele categorii sociale:
- Manageri ai intreprinderilor sociale
- Formatori si specialisti in economia sociala
- Lucratori sociali, asistenti comunitari
- Manageri din economia formala
- Persoane fizice autorizate
- Responsabili ai autoritatilor locale cu atributii in serviciile sociale.

Relatii suplimentare se pot obtine intre orele 10-16, de luni pana vineri, la sediul Centrului de Resurse pentru Regiunea Sud-Muntenia.
Persoana de contact: Pr. Sturzoiu Daniel-George, coordonator centru, telefon 0757.029.435, e-mail: ascmb_slobozia@yahoo.com.

Sursa: sf-esc.ro

.

19 Ianuarie 2010

Vizualizari: 225

Voteaza:

Deschiderea oficiala a Centrului de Resurse pentru structurile economiei sociale din Regiunea Sud-Muntenia 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE