Elevi in vizita la Radio Lumina

Un grup de copii de la Scoala cu clasele I-VIII Prunisor, insotiti de Prof. Valentina Cilibia, au vizitat luni, 2 aprilie, postul de radio „Lumina” al Episcopiei Severinului si Strehaiei.

Vizita se inscrie in activitatile programului „Scoala altfel”, derulat la nivel national, program ce iși propune implicarea, deopotriva, a elevilor și a dascalilor, in activitati non-formale, interesante, care sa le valorizeze talentele, preocuparile extra-scolare si competentele in domenii cât mai diverse si interesante.

Doamna profesor Valentina Cilibia a marturisit ca la Scoala cu clasele I-VIII din Prunisor a existat pentru o scurta perioada un post de radio, in prezent urmarindu-se reinfiintarea acestuia.

Copiii au avut ocazia sa inregistreze poezii pentru emisiunea „Paharelul cu nectar”, prezentata de Dana Vasilica Mazilita si au fost premiati cu cate un numar al revistei „Didahia pentru copii si parinti”, o publicatie aparuta lunar sub egida editurii "Didahia Severin".Realizatoarea emisiunii a apreciat indeosebi faptul ca poeziile recitate au constituit creatii personale originale dedicate marii sarbatori a Invierii Domnului, in preajma careia ne aflam. De asemenea, textele legate de obiceiurile traditionale de Pasti pe care copiii le-au pregatit vor fi difuzate in cadrul emisiunii, spre a bucura micii ascultatori.

Sursa: episcopiaseverinului.ro

 

.

02 Aprilie 2012

Vizualizari: 284

Voteaza:

Elevi in vizita la Radio Lumina 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

radio lumina

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE