Elevii Colegiului Ortodox din Cluj, premiati dupa un an de munca

Elevii Colegiului Ortodox din Cluj-Napoca au incheiat miercuri, 18 iunie 2014, in mod festiv, cursurile. Festivitatea s-a desfasurat de la ora 8:30 in curtea colegiului, de pe strada Avram Iancu, in prezenta Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, a cadrelor didactice si a parintilor.

Inaltpreasfintia Sa le-a oferit copiilor carti despre viata Sfantului Nectarie de Eghina si i-a felicitat pentru rezultatele deosebite obtinute in acest an scolar.

De asemenea IPS Andrei le-a dorit elevilor o vacanta frumoasa, iar dascalilor si parintilor le-a multumit pentru purtarea de grija si educatia data celor mici.

„Am venit ca impreuna sa multumim lui Dumnezeu pentru inca un an scolar ce se incheie astazi si sa va uram atat copiilor, cat si dascalilor o vacanta frumoasa. In Evanghelia dupa Marcu, Domnul Hristos ii ia pe cei 12 apostoli si ii duce intr-un loc frumos si linistit si le zice: Toata ziua sunteti imbulziti si inghesuiti de multimile care au nevoie de voi, acum pentru putin timp mergem la un loc de liniste”. Cam asa ceva este si vacanta copiilor dupa un an de scoala, cateva luni de bucurie si de relaxare. Lui Dumnezeu ii multumim ca ne pune la indemana toate cele de trebuinta, pe dascali ii felicitam pentru ravna, pentru efortul pe care il depun ca sa va creasca din punct de vedere intelectual copilasi frumosi, cei mai cuminti din Cluj, asa vrem noi sa fiti, iar parintilor vostri sa le dea Dumnezeu sanatate ca pe mai departe sa aiba grija sa va creasca frumosi, sanatosi, cuminti si sa va vada realizati”, a spus Inaltpreasfintitul Parinte Arhiepiscop si Mitropolit Andrei.
Scoala primara ortodoxa, unul dintre cele mai reusite proiecte educationale ale Arhiepiscopiei

Prezent la festivitate inspectorul de religie al judetului Cluj, Pr. Marian Sidon a transmis aprecierea institutiei pe care o reprezinta privind proiectul de succes al scolii primare ortodoxe.

„Pentru noi cei care astazi suntem prezenti la aceasta festivitate si care intr-un fel sau altul suntem implicati in actul educational, bucuria este cu atat mai mare cu cat participam la festivitatea de sfarsit de an scolar a scolii primare ortodoxe, care este unul dintre cele mai reusite proiecte educationale dezvoltate de Arhiepiscopia Ortodoxa a Vadului, Feleacului si Clujului in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean. De aceea as vrea sa aduc conducerii scolii si profesorilor care se ocupa de aceasta institutie de invatamant aprecierea deosebita a Inspectoratului Scolar Judetean Cluj si sa le doresc in acelasi timp o vacanta bine meritata si bine venita”, a transmis inspectorul de religie al judetului Cluj, Pr. Marian Sidon.

La finalul festivitatii cadrele didactice au acordat premii elevilor care obtinut rezultate deosebite la invatatura, cat si pentru premiile obtinute la concursurile judetene si nationale la care au participat.

Autor: Andreea Pagleşan
Sursa: radiorenasterea.ro

.

19 Iunie 2014

Vizualizari: 386

Voteaza:

Elevii Colegiului Ortodox din Cluj, premiati dupa un an de munca 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

Colegiul Ortodox din Cluj

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE