Evenimente duhovnicesti in Episcopia Slatinei


Slujba de priveghere la biserica "Sf. Nicolae"- Coasta din Municipiul Slatina

In seara zilei de vineri, 20 februarie, incepand cu orele 20.00, la biserica "Sfantul Nicolae" - Coasta din Municipiul Slatina, va avea loc slujba privegherii cu Sfanta Liturghie.

Va participa Preasfintitul Parinte Sebastian in fruntea unui sobor de preoti si diaconi, raspunsurile de la strana fiind date de grupul psaltic al Episcopiei.

Cu bucurie duhovniceasca va invitam sa va alaturati noua, in aceasta noapte de rugaciune cu cantari duhovnicesti, si sa fiti prezenti, in numar cat mai mare, vineri seara, la Biserica "Sf.

Nicolae" - Coasta din Slatina.

Duminica, 22 februarie - Preasfintitul Parinte Sebastian, Episcopul Slatinei, va sluji Dumnezeiasca Liturghie la parohia Corbeni, protopopiatul Slatina II.

In drum, Preasfintia Sa va intra sa binecuvinteze si pe credinciosii bisericilor din zona.

Dl. Laurentiu Dumitru va conferentia in Slatina

Duminica, 22 februarie 2009, incepand cu orele 17.00, in amfiteatrul Colegiului National "Ion minulescu" din Municipiul Slatina, va avea loc conferinta "Calea spre inima tanarului’, invitat fiind Dl. Laurentiu Dumitru, teolog si profesor de religie implicat in activitatile cu tinerii.

In orasul Bals, luni, 23 februarie, de la ora 17.00, Dl. Laurentiu Dumitru va sustine la Sala de conferinte a Primariei conferinta "Tinerii de la moarte la viata".

Cu bucurie duhovniceasca va invitam sa fiti prezenti la conferinte, pentru a va folosi duhovniceste si sa puteti adresa intrebari la problemele care va framanta. Intrarea este libera.


Biroul de Presa al Episcopiei Slatinei

.

20 Februarie 2009

Vizualizari: 246

Voteaza:

Evenimente duhovnicesti in Episcopia Slatinei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE