Examen de admitere la Bucuresti

Facultatea de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti a organizat astazi, 19 iulie 2011, examenul de admitere pentru anul universitar 2011-2012, potrivit TRINITAS TV. Candidatii pentru specializarea Teologie Ortodoxa Pastorala au sustinut un examen scris, constand intr-un test grila, iar candidatii pentru Teologie Arta Sacra au avut de sustinut o proba eliminatorie la desen.

Pentru celelalte doua specializari, Teologie Ortodoxa Didactica si Teologie Ortodoxa Asistenta Sociala a fost concurs de dosare.

„Am avut 290 de locuri bugetare dintre care la specializarea Teologie Pastorala pe 137 de locuri bugetare s-au prezentat 180 de candidati. Au fost doua probe la Teologie Pastorala un test de dogmatica, iar la Arta Sacra o proba eliminatorie de desen.

Pentru cei 37 de concurenti care sunt deja absolventii unei facultati si s-au inscris pentru specializarea Teologie Pastorala este rezervat un interviu pe teme de teologie dogmatica”, a precizat parintele profesor doctor Stefan Buchiu, decanul Facultatii de Teologie Ortodoxa „Justinian Patriarhul” din Bucuresti.

Rezultatele vor fi afisate la sfarsitul saptamanii.

.

20 Iulie 2011

Vizualizari: 374

Voteaza:

Examen de admitere la Bucuresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE