Examen de certificare a competentelor profesionale pentru seminaristii galateni

In perioada 26-27 mai 2014, la Seminarul Teologic „Sfantul Apostol Andrei“ se desfasoara examenul de certificare a competentelor profesionale.

Programul a debutat in Capela Seminarului galatean prin oficierea Sfintei Liturghii, in prezența Chiriarhului Dunarii de Jos, la care au participat atat elevii seminaristi din anul terminal, cat si o parte dintre elevii candidati pentru admiterea in scoala seminariala si parintii lor.

La finalul Sfintei Liturghii, Inaltpreasfintitul Casian, Arhiepiscopul Dunarii de Jos a savarsit o slujba de multumire pentru toti tinerii seminaristi.Pe parcursul celor doua zile, fiecare absolvent v-a prezenta si sustine, in fata comisiei, proiectul elaborat pentru examenul de atestat profesional, dar si probe practice, ce au constat in executarea cantarilor psaltice din programa analitica, prezentarea cate unui plan de cateheza si omilie tematica sau exegetica, precum si descrierea randuielilor sfintelor slujbe si simbolistica lor.

La examen au participat 40 de elevi din cadrul Sectiilor Pastorala si Patrimoniu, care au facut dovada cunostintelor acumulate in cei 4 ani de studiu.

Sursa: edj.ro

.

27 Mai 2014

Vizualizari: 137

Voteaza:

Examen de certificare a competentelor profesionale pentru seminaristii galateni 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE