Examen de titularizare (capacitate) preoteasca in Episcopia Caransebesului

Episcopia Caransebesului ii anunta pe toti cei interesati ca joi, 21 octombrie, va avea loc o noua sesiune de examinare in vederea obtinerii certificatului de titularizare (capacitate) preoteasca pentru teologii licentiati in Teologie, dornici sa intre in cler.

Probele scrise (Dogmatica si Morala; Administratie Bisericeasca) vor avea loc intre orele 9-12 in incinta Facultatii de Teologie din Caransebes, iar probele orale (Omiletica, Catehetica, Liturgica, Tipic, Cantare si Legislatie) vor avea loc incepand cu orele 13.00 in incinta Seminarului Teologic „Ioan Popasu” din Caransebes. Subiectele de examinare sunt afisate la sediul Centrului Eparhial din Caransebes, dar si la cele patru protopopiate din eparhie.

Cei doritori pot depune dosarul de inscriere la examen la Centrul Eparhial, Serviciul Administrativ-Bisericesc, pana vineri, 15 octombrie 2010.

Dosarul va cuprinde: cerere de inscriere la examen, un Curriculum Vitae, fotocopii nelegalizate dupa: diploma de bacalaureat, atestatul profesional (dupa caz), diploma de licenta (sau adeverinta eliberata de Secretariatul Facultatii cu media anilor de studii si a examenului de licenta), diploma de master (dupa caz), foaia matricola si C.I.

Amintim ca media examenului de titularizare (capacitate) preoteasca este luata in considerare la concursul de dosare pentru numirea intr-o parohie a debutantilor.

Valabilitatea acestui examen de titularizare, ca si a celor precedente, este de un an.

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

01 Octombrie 2010

Vizualizari: 479

Voteaza:

Examen de titularizare (capacitate) preoteasca in Episcopia Caransebesului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE