Excursie la Manastirea Topolnita pentru 20 de copii nevoiasi

 

 

Pe data de 30 iunie 2007, Biroul de Asistenta Sociala al Protoieriei Drobeta Turnu Severin Nord, Comitetul Filantropic al bisericii "Sfantul Ilie Tesviteanul"  si Grupul de Tineri Impact ATOS, au organizat o excursie pentru 20 de copii din municipiul Severin, proveniti din familii cu probleme sociale deosebite.

 

Unul dintre obiectivele acestei excursii a fost vizitarea Manastirii Topolnita, unde copiilor li s-a prezentat istoricul sfantului locas, acestia primind mici daruri din partea obstei acestei manastiri. Pe malul raului Topolnita, au fost organizate jocuri si concursuri cu teme religioase, copiii fiind rasplatiti de catre Episcopia Severinului si Strehaiei cu diverse cadouri,  constand in articole de imbracaminte si jucarii.

 

Transportul a fost asigurat de catre Grupul Impact ATOS, iar masa a fost oferita de Comitetul Filantropic al parohiei "Sfantul Ilie" din municipiul Drobeta Turnu Severin.

 

Scopul acestei excursii, a fost acela de a oferi celor 20 de copii nevoiasi, o zi de vacanta in care sa se bucure de copilarie si sa uite de grijile cotidiene cu care se confrunta familiile lor.

 

Sursa: episcopiaseverinului.ro

 

.

04 Iulie 2007

Vizualizari: 1389

Voteaza:

Excursie la Manastirea Topolnita pentru 20 de copii nevoiasi 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE