Festivalul International de Muzica Corala 'D.G. KIRIAC', editia a XXIX-a

In perioada 23-26 iunie se va desfasura, la Teatrul "Al. Davila" din Pitesti, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor – Pitesti si la Manastirea Curtea de Arges, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului International de Muzica Corala "D.G. Kiriac".

In fata publicului din orasele Pitesti si Curtea de Arges vor evolua formatii corale din tara si din strainatate (Serbia si Republica Moldova)

Deschiderea oficiala va avea loc joi 23 iunie, ora 17.

00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor – Pitesti, unde vor concerta grupuri corale din Alba Iulia, Braila, Targoviste si Pitesti: Corala "D.G. Kiriac" si Filarmonica, seara incheindu-se cu un Omagiu adus Mariei Callas.

Organizatorii manifestarii sunt: Consiliul Judetean Arges, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Arges, Primaria Municipiului Pitesi, Centrul Cultural din Pitesti, Casa de Cultura a Sindicatelor din Pitesti; in colaborare cu: Arhiepiscopia Argesului si Muscelului, Teatrul "Al. Davila" – Pitesti, Asociatia Nationala Corala din Romania, Filarmonica din Pitesti, Casa de Cultura "Preot Ion Ionescu" din Topoloveni si Centrul de Cultura si Arte "George Topirceanu" din Curtea de Arges.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Argesului si Muscelului

 

.

24 Iunie 2011

Vizualizari: 395

Voteaza:

Festivalul International de Muzica Corala 'D.G. KIRIAC', editia a XXIX-a 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE