Festivitatea de deschidere a 'Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din toata lumea' - 1 septembrie 2016

Joi, 1 septembrie 2016, la ora 18.00, pe esplanada Catedralei Patriarhale, tinerii participanţi la "Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea" vor fi întâmpinaţi de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

În cadrul festivității de deschidere a "Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din toată lumea" va fi oficiată slujba de "Te Deum", urmată de prezentarea invitaților și de câteva momente artistice.

Reamintim că în perioada 1-4 septembrie 2016, la Bucureşti, va avea loc Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din toată lumea, eveniment cu participare naţională şi internaţională, organizat cu binecuvântarea Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române de Arhiepiscopia Bucureştilor, în colaborare cu Patriarhia Română.

În contextul Anului omagial al educaţiei religioase a tineretului creştin ortodox, această întâlnire reprezintă o încununare a evenimentelor dedicate tinerilor și organizate în anul 2016 pe cuprinsul Patriarhiei Române.

La acest eveniment vor participa 2500 de tineri cu vârsta cuprinsă între 16 şi 35 de ani din toate eparhiile Patriarhiei Române, precum şi reprezentanţi ai unor Biserici Ortodoxe surori.

BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE
 

31 August 2016

Vizualizari: 349

Voteaza:

Festivitatea de deschidere a 'Intalnirii Tinerilor Ortodocsi din toata lumea' - 1 septembrie 2016 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE