Florile dalbe la Muzeul Satului

 

E sarbatoare si e cant la Muzeul Satului.

 

Sub genericul "Florile Dalbe", in perioada 14-16 decembrie 2007, Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" gazduieste un program de datini si obiceiuri de Craciun si Anul Nou.

 

Veti asculta colinde interpretate de Grupul vocal "Andreos" al Institutului Teologic Bucuresti, "Pitaraii" din Botiza, Maramures, colindatorii Ansamblului La lina fantana din Ciocile, Braila.

Jocurile cu masti va vor fi prezentate de Grupul de obiceiuri din Borca, Neamt, Grupul de datini Cununita din Ilva Mare, Bistrita Nasaud, Ansamblul Codruletul din Vorona, Suceava.

 

Ne vom strange in jurul bradului de Craciun alaturi de mesteri vestiti si de colindatori sa degustam din cosurile pline cu cozonaci, mere, nuci, covrigi. si-o bucata de sorici.

 

Deschiderea evenimentului va avea loc vineri, 14. 12. 2007, ora 11.00. Printre partenerii evenimentului se numara Muzeul de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si Muzeul National de Geologie si Apa Nova - o companie a Veolia Apa.

 

Si tot in aceeasi perioada, 14-16 decembrie a.c., binecunoscuti artisti plastici se vor reuni la Muzeul Costumului Popular din incinta Palatului Parlamentului,corpurile A3 si F, strada Izvor, prilej cu care puteti procura daruri pentru cei dragi si de a vedea expozitia itineranta Putrea focului.

 

Informatii suplimentare: Delciza Cristina Mares si Iulia Grumazescu, tel: +40 21 317. 90. 10, int. 185.

 

Taxa de intrare, 6 lei - adulti, 3 lei - elevi , studenti si pensionari

Program de vizitare: 9 - 17.00

 

Director General,

Conf. univ. dr. Paula Popoiu

 

 

 

.

08 Decembrie 2007

Vizualizari: 1408

Voteaza:

Florile dalbe la Muzeul Satului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE