Icoane romanesti la Festivalul International de Arta din Seul


Icoane romanesti la Festivalul International de Arta din Seul

Artistul Claudiu Victor Gheorghiu a prezentat 13 icoane pe lemn, reprezentand PATIMILE APOSTOLILOR si POGORAREA SFANTULUI DUH in cadrul celei de-a XVI-a editii a FESTIVALULUI INTERNATIONAL DE ARTA, desfasurat in perioada 5-11 septembrie 2007, la Seul, in Coreea de Sud. La Festival au participat cu standuri nationale 30 de tari. Din partea ROMANIEI au fost selectati sa participe artistii Claudiu Victor Gheorghiu, Corneliu Ionescu, Claudia Lazar si Vasile Rata.

Icoane romanesti la Festivalul International de Arta din Seul

 Manifestarea a cuprins si seminarul "Terapia prin arta in secolul XXI", la care au sustinut referate doamna Lucia Ionescu si doamna prof.dr. Maria Urma de la Universitatea din Iasi.

Tarile participante

Expozitia, cu tema "PACE", s-a desfasurat pe simezele Muzeului CHOSUNILBO din SEUL, cuprinzand lucrarile a peste 130 de artisti, curatorul expozitiei fiind doamna BO-SUK LEE, presedinta Asociatiei "21stC International Creative Artists".

            Icoane romanesti la Festivalul International de Arta din Seul            Lucrarile expuse de Claudiu Victor Gheorghiu

Icoanele romanesti, realizate de artistul Claudiu Victor Gheorghiu, s-au bucurat de o reala apreciere atat din partea publicului sud-coreean cat si din partea diplomatilor straini prezenti la vernisaj dar si a profesorilor de la Facultatea de Arte Plastice din cadrul Universitatii din Seul.

.

16 Septembrie 2007

Vizualizari: 1620

Voteaza:

Icoane romanesti la Festivalul International de Arta din Seul 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE