Inaltpreasfintitul Mitropolit Andrei a prezidat prima sedinta a Permanentei eparhiale

La sediul Mitropoliei Clujului s-a desfasurat luni, 28 martie, sedinta Permanentei eparhiale a Arhiepiscopiei Clujului, prima sedinta prezidata de Inaltpreasfintitul Arhiepiscop si Mitropolit Andrei. In deschiderea intrunirii s-a tinut un moment de reculegere in memoria vrednicului de pomenire Mitropolitul Bartolomeu, dupa care noul mitropolit s-a familiarizat cu structura administrativa, cu personalul de conducere si cu principalele probleme ale eparhiei si a primit prezentarea sintetica a rapoartelor activitatii fiecarui sector.

Mai multe informatii despre desfasurarea sedintei de astazi ne-a furnizat purtatorul de cuvant al Mitropoliei Clujului, Albei, Crisanei si Maramuresului, pr. Bogdan Ivanov: „S-au fixat principiile generale. Inaltpreasfintitul Andrei a tinut sa precizeze ca, practic, preluand mostenirea Inaltpreasfintitului Bartolomeu va vrea sa duca mai departe si principiile de lucru ale mitropolitului si acestea sunt: actul administrativ sa fie guvernat de transparenta, obiectivitate si frica de Dumnezeu.

A fost citit si testamentul Inaltpreasfintitului Bartolomeu. In mod obisnuit, de acum inainte, Inaltpreasfintitul Andrei a fixat ca sedinta de lucru saptamanala, intrunirea Permanentei, in fiecare zi de luni”.

In agenda de lucru a Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, ziua de marti va fi rezervata activitatii in teren, iar joia va asigura problemele administrative ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, a carei locotenenta a preluat-o pana la alegerea noului arhiepiscop. Programul de audiente a fost stabilit pentru miercuri si vineri, intre orele 10.00-14.00.

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

29 Martie 2011

Vizualizari: 711

Voteaza:

Inaltpreasfintitul Mitropolit Andrei a prezidat prima sedinta a Permanentei eparhiale 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE