Inaltpreasfintitul Mitropolit Nicolae al Banatului la ceas aniversar

Vineri 4 martie, Intaistatatorul Mitropoliei Banatului implineste 49 de ani de la instalarea in functia de arhiepiscop al Timisoarei si mitropolit al Banatului. Evenimentul a avut loc in catedrala mitropolitana din Timisoara in Duminica din 4 martie 1962, in prezenta patriarhului Justinian Marina si a altor membri ai Sfantului Sinod.

Cu acest prilej fericit, membrii Permanentei Consiliului Eparhial, clerici de la Centrul eparhial si de la catedrala mitropolitana insotiti de Preasfintitul Episcop-vicar Paisie Lugojanul au fost primiti de Chiriarhul eparhiei in ziua de 3 martie, la orele pranzului. P.On. Parinte vicar administrativ a rostit un cuvant ocazional, la care a raspuns Inaltpreasfintitul Mitropolit Nicolae, dorind tuturor celor de fata implinirea bunelor dorinte si mult spor de la Dumnezeu.

Toti cei prezenti s-au unit in rugaciune cantand apoi imnul arhieresc: „Pe Stapanul si Mitropolitul nostru, Doamne il pazeste intru multi ani!”.

Aceeasi urare o fac si protopopii, monahii, clerul si credinciosii Eparhiei Timisoarei, Inaltpreasfintiei Sale Parintelui Mitropolit Nicolae, la acest popas aniversar!

Sursa: mitropolia-banatului.ro
 

04 Martie 2011

Vizualizari: 478

Voteaza:

Inaltpreasfintitul Mitropolit Nicolae al Banatului la ceas aniversar 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE