Inscrieri pentru Bursele Bartolomeu


Inscrieri pentru Bursele "Bartolomeu"

 

Elevii, studentii, masteranzii si doctoranzii cu rezultate deosebite si venituri reduse sint asteptati pina in 10 februarie sa se inscrie pentru cele 17 burse oferite de Fundatia "Mitropolitul Bartolomeu".

Colegiul Director al Fundatiei "Mitropolitul Bartolomeu" a demarat inscrierile in vederea obtinerii celor 6 burse pentru elevi, de cite 300 de lei pe luna, 6 pentru studenti, cu aceeasi valoare, 3 burse de cercetare pentru masteranzi, in valoare de 350 de lei lunar (pentru unul din domeniile Teologie, Medicina sau Stiintele Naturii), si 2 burse de cercetare pentru doctoranzi, de 500 de lei (pentru domeniile Teologie si Medicina). 


 Data limita este 10 februarie, inscrierile avind loc la sediul fundatiei (Piata Avram iancu, nr. 18, Cluj-Napoca) sau prin trimiterea postala a dosarelor. Acestea trebuie sa contina o copie dupa actul de identitate al candidatului, adeverinta de la facultate care atesta ca a promovat toate examenele in anul scolar sau universitar incheiat, precum si ca venitul pe membru de familie nu depaseste valoarea salariului minim pe economie.


Bursele se acorda pe durata unui an calendaristic, cu incepere de la 1 octombrie si pina in 31 iulie, insa pentru anul scolar 2008-2009 se acorda pe perioada 1 martie - 31 iulie 2009, luindu-se in considerare performantele aferente anului scolar incheiat.


Specializarile pentru masteranzi si doctoranzi se stabilesc de catre Colegiul Director in fiecare an calendaristic si se publica pe site-ul Fundatiei, www.fundatiabartolomeu.ro.

 

Florentina TATAR

Sursa: monitorulcj.ro

.

10 Decembrie 2008

Vizualizari: 312

Voteaza:

Inscrieri pentru Bursele Bartolomeu 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE