Inscrieri pentru a doua sesiune de admitere la seminariile si liceele teologice din Arhiepiscopia Craiovei

In aceasta perioada, la seminariile si liceele teologioce din Arhiepiscopia Craiovei au loc inscrieri pentru a doua sesiune de admitere. Astfel, in perioada 10 i 16 iulie, la Liceul Teologic "Sfantul Nicodim” din Targu Jiu, absolventii scolilor gimnaziale pot depune dosarele de inscriere pentru locurile ramase neocupate in urma sesiunii de examene din perioada 31 mai - 2 iunie.

Potrivit directorului institutiei, profesorul Gheorghe Benegui, la Liceul Teologic din Targu Jiu sunt vacante 14 locuri la sectia Patrimoniu si 3 la sectia Pastorala. Probele examenului de admitere vor fi sustinute in zilele de 17 si 18 iulie. La Craiova, inscrierea pentru admiterea la Seminarul Teologic "Sfantul Grigorie Teologul” are loc luni, 16 iulie, examenul fiind programat pentru zilele de 17 si 18 iulie.

 Dupa cum a precizat profesorul Cristian - Angel Staiculescu, rezultatele la Craiova vor fi afisate joi, 19 iulie. 

Dosarul de inscriere trebuie sa contina certificatul de botez eliberat de preotul paroh, adeverinta medicala tip de la medicul de familie, fisa de inscriere eliberata de unitatea de invatamant gimnazial, recomandare din partea consiliul parohial, binecuvantare din partea Mitropoliei Olteniei, foaia matricola pentru clasele I-VIII, copie de pe certificatul de nastere si copie de pe cartea de identitate.

Sursa: mitropoliaolteniei.ro

.

13 Iulie 2012

Vizualizari: 285

Voteaza:

Inscrieri pentru a doua sesiune de admitere la seminariile si liceele teologice din Arhiepiscopia Craiovei 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

mitropolia olteniei

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE