Intalnirea lunara a Asociatiei Liga Femeilor Crestin-Ortodoxe din Ramnicu Valcea

Joi, 28 februarie 2013, Asociatia Liga Femeilor Crestin-Ortodoxe din Ramnicu Valcea a organizat intalnirea lunara cu membrele Ligii. Manifestarea a avut loc in sala de festivitati a Complexului Spiritual-Cultural "Sfantul Antim Ivireanul" din incinta Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, incepand cu orele 17.00.Doamna dr. Cristina Gandacioiu de la Directia de Sanatate Publica Valcea, membra a Asociatiei, a sustinut prezentarea cu tema: "Prevenirea cancerului de col uterin - factori de risc, date statistice nationale/globale, date judetene, simptome, diagnostic, screening, prevenire, mod de viata sanatos". Avand in vedere inceputul perioadei pregatitoare pentru Marele Post, preotul Emanoil Barbut, indrumator spiritual al organizatiei, a tinut un cuvant de invatatura despre importanta Triodului in viata crestinului, care il ajuta sa descoperesingura cale cu putinta pentru dobandirea mantuirii: asceza, insoțita de cainta, de lacrimi si de faptele milosteniei.

Prin grija doamnei presedinte psih. Maria Popescu intreaga audienta a avut parte de un moment artistic pentru a marca inceputul calendaristic al primaverii. Ne-au incantat si ne-au bucurat Stefania Cherau - eleva a Liceului de Arte "Victor Giuleanu", pregatita la nai de catre doamna profesor Claudia Iordache, colega noastra doamna Petruta Zernic, domnul Cristian Gombosanu, domnul Dumitru Negulescu si poetul Ilarion Paunoiu.

O floare si o urare calduroasa au fost oferite de catre Primaria Municipiului Rm. Valcea prin persoana domnului viceprimar Gheorghe Ionita tututror doamnelor participante la manifestare.

Tot in cadrul acestei intalniri doamna Violeta Negrea a oferit diplome unor cadre didactice care au sustinut activitatile organizatiei iar doamna presedinte Maria Popescu a prezentat Raportul de activitate al organizatiei pe lunile ianuarie si februarie 2013 si, in incheiere, s-a stabilit agenda cu actiunile pe urmatoarea perioada.

Asociatia Liga Femeilor Crestine Ortodoxe ureaza pe aceasta cale doamnelor si domnisoare o primavara frumoasa si un calduros "La multi ani!".

Sursa: arhiram.ro

.

01 Martie 2013

Vizualizari: 376

Voteaza:

Intalnirea lunara a Asociatiei Liga Femeilor Crestin-Ortodoxe din Ramnicu Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE