Intalnirile duhovnicesti "Libertatea crestina in iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor”, in Arhiepiscopia Ramnicului

In cadrul manifestarilor organizate cu prilejul "Anului omagial al Sfintilor Imparati Constantin si Elena in Patriarhia Romana”, a comemorarii a 110 ani de la nasterea Parintelui Acad. Dumitru Staniloae si a 20 de ani de la trecerea sa la cele vesnice, Arhiepiscopia Ramnicului organizeaza in perioada Postului Sfintelor Pasti, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Parinte Arhiepiscop Gherasim, Intalnirile duhovnicesti "Libertatea crestina in iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor”.

Intalnirile duhovnicesti se desfasoara sub coordonarea Preasfintitului Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului, ca o continuare a comuniunii liturgice, prin reafirmarea permanenta a dogmelor si invataturilor crestine si evidentierea lucrarii si responsabilitatii Bisericii in activitatea sa spiritual-culturala si social-filantropica, activitate care s-a desfasurat atat in perioada de prigoana cat si in perioada de libertate crestina.

Programul Intalnirilor duhovnicesti "Libertatea crestina in iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor” este urmatorul:

- Joi, 28 martie, ora 18.00 - Pr. Lect. Univ. Dr. Vasile Gavrila de la Biserica "Sfantul Nicolae - Paraclis Universitar” din Bucuresti;

- Marti, 2 aprilie, ora 18.00 - Pr. Lect. Univ. Dr. Gheorghe Holbea, Prodecan al Facultatii de Teologie "Justinian Patriarhul” din Bucuresti;

- Joi, 11 aprilie, ora 18.00 - Inaltpreasfintitul Parinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei si Mitropolitul Olteniei;

- Marti, 16 aprilie, ora 18.00 - Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.

Intalnirile vor avea loc in Asezamantul Pastoral - Social "Sfantul Ierarh Calinic” din cadrul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului. Intrarea va fi libera.

Sursa: arhiram.ro

 

.

27 Martie 2013

Vizualizari: 689

Voteaza:

Intalnirile duhovnicesti "Libertatea crestina in iubirea lui Dumnezeu si a oamenilor”, in Arhiepiscopia Ramnicului 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE