Intrunirea preotilor care slujesc in cimitire

La Centrul Social Pastoral „Sfanta Cruce” Caraiman va avea loc luni, 18 iunie 2012, intalnirea preotilor de caritate care slujesc in cimitirele din Arhiepiscopia Bucurestilor. Conferinta este organizata de Sectorul Cimitire si monumente funerare al Arhiepiscopiei.

„Conferinta are ca tema principala modificarea ordinului circular al Arhiepiscopiei Bucurestilor nr. 207/2007 care reglementeaza contributiile anuale si contributiile de concesiune din cimitirele parohiale si manastiresti. La conferinta vor participa reprezentanti ai Centrului eparhial precum Preasfintitul Parinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, protoiereii din toate cele noua protoierii ale Arhiepiscopiei Bucurestilor si aproximativ 75 de preoti care au in administrare cimitire parohiale”, a declarat pentru TRINITAS TV Pr.

Cons. Costinel Gheorghe Ailioaie de la Sectorul Cimitire si monumente funerare al Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Sectorul Cimitire si monumente funerare a fost infiintat pentru o mai buna organizare si intretinere a cimitirelor, a monumentelor funerare si serviciilor funerare in Arhiepiscopia Bucurestilor.

Sursa: basilica.ro
 

.

15 Iunie 2012

Vizualizari: 350

Voteaza:

Intrunirea preotilor care slujesc in cimitire 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE