IPS Laurentiu i-a binecuvantat pe militarii care au depus juramantul la Sibiu

Inaltpreasfintitul Laurentiu, Arhiepiscopul Sibiului si Mitropolitul Ardealului a oficiat astazi, 21 decembrie, slujba de binecuvantare a militarilor din Batalionul de instructie si asigurare invatamant, seria a doua-octombrie 2013, care au depus juramantul la Scoala de aplicatie pentru unitati sprijin de lupta “General Eremia Grigorescu” din Sibiu.

La ceremonie au mai participat prefectul judetului Sibiu, Ovidiu Sitterli, presedintele Consiliului Judetean, Ioan Cindrea, comandantul Garnizoanei Sibiu, generalul Ghita Barsan, comandanti ai scolilor de instructie militara din Sibiu, cadre didactice si ofiteri, precum si rudele si familiile militarilor profesionisti care au depus juramantul.
Autoritatile prezente si comandantii au tinut alocutiuni prin care au subliniat importanta acestui moment pentru cariera unui militar si rolul soldatilor profesionisti in modernizarea Armatei Romane.

La finalul ceremoniei, s-a intonat imnul national al Romaniei, dupa care a urmat defilarea militarilor. Tinerii soldati au incheiat festivitatea cu un recital de colinde traditionale.


IPS Mitropolit Laurentiu a primit in aceeasi zi colidatori de la organizatiile revolutionarilor din Sibiu, pe care i-a binecuvantat, oferindu-le daruri si urari de Craciun.

Sursa: mitropolia-ardealului.ro

.
Pe aceeaşi temă

21 Decembrie 2013

Vizualizari: 186

Voteaza:

IPS Laurentiu i-a binecuvantat pe militarii care au depus juramantul la Sibiu 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

mitropolia ardealului

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE