La Targu Mures va fi inaugurat un birou gratuit de Consiliere Psihologica

Asociatia „Filantropia Ortodoxa Targu Mures”, deschide Sambata, 29 ianuarie 2011, ora 12, la sediul asociatiei din Targu Mures, situat pe str. Andrei Saguna, nr 2A, un birou gratuit de Consiliere Psihologica, cu urmatoarele servicii :

Consiliere psihologica individuala

Vizeaza modurile personale de a face fata problemelor de viata, precum si inlocuirea unor strategii nesanatoase de adaptare cu unele sanatoase. Cresterea acceptarii de sine, dezvoltarea unor sentimente pozitive fata de sine si ceilalti prin intelegerea motivelor constiente si mai putin constiente care fac o persoana sa simta si sa actioneze intr-un anumit fel.

Consiliere psihologica a copilului si adolescentului

Interventie care foloseste mijloacele de expresie tipice varstei copilului - in scopul ameliorarii capacitatilor lui de a comunica si a relationa cu ceilalti, cu adultii si de a face fata armonios exigentelor varstei, in familie, scoala, societate.

Consiliere psihologica familiala

Se adreseaza intregii familii si relatiilor de familie pentru intelegerea perturbarilor care apar intre membrii acesteia in situatii sensibile precum:
-suferinte in situatii de separare sau/si divort
- decesul unui membru al familiei, pierdere care afecteaza psihologic pe toti membrii familiei, indiferent de varsta ori relatia avuta cu persoana respectiva
- dificultati de comunicare, diverse conflicte intre membrii familiei: parinti - copii; parinti-bunici;copii-bunici;
- izolari afective si trairea sentimentului de instrainare fata de ei si de propria familie;
- intelegerea particularitatilor de varsta, a acelor caracteristici aparte intalnite la noile generatii tinere, pentru o mai buna relationare parinte-copil, etc.

Echipa de consilieri care isi desfasoara activitatea in cadrul centrului este formata din Psiholog Daniela-Ana Ilioasa si Psiholog Gina Stanciu. Programari se fac in zilele de marti si miercuri intre orele 12-15, telefon: 0771 26 09 24, la care va raspunde pr. Stefan Matyas.

Ne-a precizat Parintele Inspector PETRU-LAURENTIU SALA, Director-executiv al Asociatiei Filantropia Ortodoxa Targu Mures.

Sursa: Radio Reintregirea

.

28 Ianuarie 2011

Vizualizari: 676

Voteaza:

La Targu Mures va fi inaugurat un birou gratuit de Consiliere Psihologica 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE