Manifestari spiritual-culturale '2000 de ani de crestinism': Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, 'Lumina lumii'

Arhiepiscopia Ramnicului si Biblioteca Judeteana "Antim Ivireanul" Valcea organizeaza, vineri, 22 martie 2013, sub genericul Fête de la Francophonie, intalnirea „2000 de ani de crestinism”. Intalnirea se desfasoara in cadrul manifestarilor culturale dedicate Anului omagial al Sfintilor Imparati Constantin si Elena in contextul implinirii a 1700 de ani de la decretarea Edictului de la Milan (313).

Prelegerea va fi sustinuta de catre Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Ramnicului.In acest context va fi prezentata historiograma, o lucrare de exceptie realizata de Hernan Pereda, preot de origine argentiniana si membru al Congregatiei „Cooperadores Parroquiales de Cristo Rey” (C.P.C.R.) din Spania.

Evenimentul se va desfasura vineri, 22 martie 2013, la ora 17.00, in Sala de conferinte a Bibliotecii Judetene „Antim Ivireanul” din Ramnicu Valcea.

Sursa: arhiram.ro
 

.
Pe aceeaşi temă

20 Martie 2013

Vizualizari: 230

Voteaza:

Manifestari spiritual-culturale '2000 de ani de crestinism': Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, 'Lumina lumii' 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE