Marturie de credinta

 

Luni, 11 iunie 2007, sub directa coordonare a Prea Sfintitului Parinte Nicodim, Episcopul Severinului si Strehaiei, peste 150 de preoti, cantareti dar si alti lucratori din cadrul Eparhiei noastre, au  participat la saparea si turnarea fundatiei bisericii "Sf. Ioan Gura de Aur" din Mun. Drobeta Turnu Severin. Aceasta solidaritate extraordinara vine si ca urmare a mai multor initiative in acest sens, deoarece in anul 2006, preotii si cantaretii din Episcopia Severinului si Strehaiei, au participat la saparea si turnarea fundatiei a numai putin de 11 sfinte biserici.

 

Daca duminica seara s-a pus piatra de temelie, iata ca a doua zi, luni, lucrarile de zidire propriu-zise au inceput imediat, cu dorinta fierbinte ca tarnosirea bisericii sa aiba loc in acest an, intrucat este "Anul Sf.

Ioan Gura de Aur". Se doreste ca data de 13 noiembrie - ziua de praznuire a celui mai mare predicator al Bisericii - sa fie momentul in care acest sfant lacas de cult sa fie sfintit. Se cuvine sa mentionam aici si implicarea multor oameni de suflet, precum si alti credinciosi care au posibilitatea sa ajute si care au facut posibila nu numai lucrarea de astazi dar sunt si o garantie ca, prin implicarea lor, aceasta biserica se va ridica in curand.

 

Cu ajutorul lui Dumnezeu, s-a reusit terminarea saparii si turnarii fundatiei acestei bserici in dupa amiaza aceleasi zile, motiv pentru care Prea Sfintitul Nicodim a multumit lui Dumnezeu pentru ca a binecuvantat ziua cu o vreme frumoasa, iar preotilor, cantaretilor si ostenitorilor pentru efortul depus, apreciind ca aceasta este cu adevarat o "Marturie de credinta".

 

Sursa: episcopiaseverinului.ro

 

 

 

 

 

.

11 Iunie 2007

Vizualizari: 1670

Voteaza:

Marturie de credinta 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE