Moastele Sfintilor Grigorie Decapolitul si ale Sfantului Antonie de la Iezer, aduse la Ramnicu Valcea

Cu prilejul celei de-a XV-a editii a manifestarilor religioase si culturale inchinate Sfantului Ierarh Martir Antim Ivireanul, Ocrotitorul Spiritual al Ramnicului, joi - 26 septembrie 2012, in ajunul praznuirii marelui ierarh, la ora 16.00, la Catedrala Arhiepiscopala din Ramnicu Valcea, vor fi aduse moastelor Sfantului Grigorie Decapolitul de la Bistrita si ale Sfantului Cuvios Antonie de la Iezer.

Sfintele Moaste vor fi primite la intrarea in curtea Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Ramnicului, de catre inaltpreasfintitul Parinte Gherasim, Arhiepiscopul Ramnicului si Preasfintitul Parinte Emilian Lovisteanul, Episcop Vicar al Eparhiei Ramnicului, insotiti de un sobor de preoti, diaconi, monahi si monahii.

Moastele Sfantului Grigorie Decapolitul de la Bistrita și ale Sfantului Cuvios Antonie de la Iezer vor fi purtate in procesiune pana la Catedrala Arhiepiscopala, unde vor fi asezate spre inchinare.

Raclele cu sfintele moaste vor ramane spre inchinare la Catedrala Arhiepiscopala pana vineri, 27 septembrie, ziua praznuirii Sfantului Ierarh Martir Antim Ivireanul, la orele 17.00, cand vor fi duse la Manastirile Bistrita si Iezer.

Biroul de presa al Arhiepiscopiei Ramnicului

.
Pe aceeaşi temă

25 Septembrie 2013

Vizualizari: 638

Voteaza:

Moastele Sfintilor Grigorie Decapolitul si ale Sfantului Antonie de la Iezer, aduse la Ramnicu Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE