Olimpiada de Religie in Valcea

Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii, a organizat si anul acesta, in data de 10 martie, in toate judetele din tara, faza judeteana a Olimpiadei de Religie pentru elevii din ciclul gimnazial si liceal - clasele VII-XII. Faza nationala a Olimpiadei de religie va avea loc la Oradea, in perioada scolara dedicata activitatilor extrascolare intitulata „Scoala altfel”, 2-6 aprilie 2012.

Subiectele pentru aceasta a treia etapa a Olimpiadei la disciplina Religie au fost alcatuite de catre Comisia de organizare si evaluare, in acord cu tematica generala. Baremul necesar calificarii la faza nationala a fost nota 9.00, urmand ca primii clasati la nivelul fiecarui an de studiu, sa participe la etapa nationala de la Oradea.La Ramnicu Valcea, 75 de elevi care au promovat concursul organizat la nivel local, au participat la faza pe judetul Valcea a Olimpiadei de Religie ce s-a desfasurat la Seminarul Teologic Liceal "Sfantul Nicolae".

La finalul competitiei, s-au calificat, pentru Faza nationala, 5 elevi de la clasele VII-XII:
- cls. a VII-a – Piloiu Andreea Ioana – Scoala „Anton Pann” Ramnicu Valcea (prof. indrumator: Piloiu Dana),
- cls. a VIII-a – Punga Stefania Madalina – Scoala cu clasele I-VIII „T. Vladimirescu” Dragasani (prof. indrumator: Mircea Simona),
- cls. a IX-a – Filip Ana – Colegiul National „Gib Mihaescu” Dragasani (prof. indrumator: Lucian Marinescu)
- cls. a X-a – Petriceanu Andreea Catrinel – Colegiul National „Gib Mihaescu” Dragasani (prof. indrumator: Lucian Marinescu)
- cls. a XI-a – Colegiul National „Matei Basarab” Ramnicu Valcea (prof. indrumator: Gaitanaru Georgeta)
- cls. a XII-a – Bleotu Petrisor Gabriel – Colegiul National „Gib Mihaescu” Dragasani (prof. indrumator: Lucian Marinescu)

Sursa: arhiram.ro

.

14 Martie 2012

Vizualizari: 580

Voteaza:

Olimpiada de Religie in Valcea 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE