Parintele Constantin Necula va conferentia la Resita

Protopopiatul Ortodox Roman Resita, alaturi de Casa de Cultura a Sindicatelor Resita, in cadrul cele de-a XXXI-a editii a manifestarii Resita in zece dimensiuni, organizeaza conferinta cu tema: „Tinerii in Hristos si in Biserica. Provocarile tineretului la adresa Bisericii”, sustinuta de catre pr. conf. dr. Constantin Necula – profesor la Facultatea de Teologie Ortodoxa „Andrei Saguna” din Sibiu.

Unul dintre parintii de mare anvergura pastoral – misionara al Bisericii noastre este Parintele Profesor Constantin Necula, nascut in 1970 la Brasov, fiind absolvent si doctor in teologie al acestei prestigioase facultati, precum si cadru didactic la sectia catehetica – omiletica, in cadrul aceleiasi scoli teologice. Deasemenea ocupa postul de Consilier Misionar-Pastoral si de Imagine al Arhiepiscopiei Sibiului.

A urmat studii de specializare la Padova (Italia) si Versailles (Franta), cursuri de specializare in psihologie generala in probleme legate de maltratarea copiilor, dependenta de alcool si droguri. Este autor a numeroase carti, studii si articole, de asemenea co-autor al altor numeroase lucrari de specialitate, si nu in ultimul rind se afla printre conferentiarii cei mai populari si indragiti, sustinand peste 200 de conferinte personale cu diverse teme in marile centre culturale ale tarii: Cluj, Iasi, Timisoara, Oradea, Bucuresti, Craiova, Brasov si altele.

Totodata, este prezent la numeroase emisiuni de radio sau televiziune, propovaduind si facand misiune “cu timp si fara timp”, raspunzand astfel, chemarii evanghelice si vocatiei apostolice. Evenimentul pe care il propunem va avea loc in Sala Mare de conferinte (etaj II) a Casei de Cultura a Sindicatelor din Resita, joi 1 noiembrie 2012, de la orele 17. Intrarea este libera!

Sursa: episcopiacaransebesului.ro

.

01 Noiembrie 2012

Vizualizari: 910

Voteaza:

Parintele Constantin Necula va conferentia la Resita 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE