Parintele profesor dr. Ilie Moldovan de la Facultatea de Teologie din Sibiu, se va afla pentru doua zile in mijlocul credinciosilor din Arhiepiscopia Craiovei.


Miercuri 28 septembrie la Catedrala Mitropolitana “Sfantul Dumitru ” din Craiova, incepand cu ora 17.00, se va savarsi slujba Vecerniei. Aflat in Craiova la invitatia IPS. Teofan Mitropolitul Olteniei, parintele profesor dr. Ilie Moldovan de la Facultatea de Teologie din Sibiu, va rosti la finalul slujbei de Vecernie, un cuvant de invatatura despre familia crestina.

Joi 29 septembrie, apreciatul profesor si duhovnic va participa la Conferinta preoteasca cu tema “Familia crestina - Biserica de acasa”,  organizata la Protoeria Bailesti, judetul Dolj. 

 

Persoana de contact: Vicar administrativ pr. Razvan Tismonariu, tel 0251.533.127. (27.09.2005 Arhiepiscopia Craiovei/Centrul Misionar Mass media LOGOS

.

26 Septembrie 2005

Vizualizari: 1891

Voteaza:

Parintele profesor dr. Ilie Moldovan de la Facultatea de Teologie din Sibiu, se va afla pentru doua zile in mijlocul credinciosilor din Arhiepiscopia Craiovei. 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE