Parteneriat intre Centrul Santa Elena si Nepsis Torrent

Sâmbătă, 04 iunie 2016, grupul de tineri Nepsis Torrent şi copiii şcolii parohiale împreună cu Părintele paroh Vasile Pop şi credincioşi ai parohiei au efectuat o vizită la Centrul de bătrâni Santa Elena din Torrent.

În cadrul întâlnirii directoarea centrului, doamna Consuelo Vilaplana, a făcut un scurt istoric al centrului cu o vechime de 90 ani, după aceea copiii și tinerii au oferit flori, bomboane și dulciuri bătrânilor din centru aducându-le o bucurie deosebită. La finalul întâlnirii s-au conturat bazele unui parteneriat între Centrul Santa Elena și Nepsis Torrent, parteneriat bazat pe voluntariat, constând în implicarea directă a tinerilor în programul centrului, având posibilitatea de a ajuta personalul centrului în activitățile legate de recreerea și îngrijirea vârstnicilor.

Activitatea a făcut parte din proiectul Nepsis Fii mângâierea aproapelui tău!, alături de acțivitățile dedicate zilei copilului și Seara de rugăciune pentru pruncii avortați.

Aceste activități o să fie completate în zilele următoare -în parohia Torrent- de: colaborarea cu Asociația Si a la Vida! în cadrul proiectului Spei Mater cu privire la lupta contra avortului (10-12 iunie) și Campania de donare de sânge (14 iunie, Torrent).
 

.

06 Iunie 2016

Vizualizari: 103

Voteaza:

Parteneriat intre Centrul Santa Elena si Nepsis Torrent 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE