Patriarhia Romana a fost amendata pentru respectarea unei hotarari judecatoresti

In legatura cu stirea difuzata de postul de televiziune PRO TV sub titlul BOR, amendata pentru ca a incalcat trei porunci la o licitatie, precizam:

1. Patriarhia Romana a fost amendata de Unitatea de Coordonare si Verificare a Achizitiilor Publice (UCVAP) din cadrul Ministerului Finantelor Publice pentru ca nu ar fi dus la indeplinire hotararile Consiliului National pentru Solutionarea Contestatiilor si Curtii de Apel Bucuresti prin care a fost desemnat executantul lucrarilor de consolidare si restaurare a Palatului Patriarhiei cu fonduri europene.

2. Insa, Patriarhia Romana a indeplinit in termenul legal de 15 zile hotararile celor doua institutii, in pofida incercarilor de tergiversare ale reprezentantilor UCVAP.

In concluzie, Patriarhia Romana isi exprima convingerea ca justitia va constata caracterulabuziv al amenzii aplicate de UCVAP din Ministerul Finantelor Publice pentru “vina” Patriarhiei Romane de a fi adus la indeplinire in termenul legal o hotarare judecatoreasca irevocabila. De asemenea, Patriarhia Romana spera ca tergiversarile birocratice nejustificate si neexplicate de UCVAP vor inceta si vor fi demarate lucrarile de executie ale acestui proiect cu finantare europeana, semnat de Patriarhia Romana impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale inca din anul 2012.

Sursa: basilica.ro

Pe aceeaşi temă

09 Ianuarie 2014

Vizualizari: 253

Voteaza:

Patriarhia Romana a fost amendata pentru respectarea unei hotarari judecatoresti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE