Pelerinaj cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Adam

Marti seara, in data de 4 august 2009, in jurul orei 20, la Biserica Precista din Galati a fost adusa spre inchinare credinciosilor, icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Adam. Icoana de la Manastirea Adam este recunoscuta pentru darul de a aduce ploaie la vreme de seceta, dar si pentru tamaduirea durerilor trupului si ale sufletului. Astfel, pe platoul din curtea bisericii un numar mare de credinciosi au fost prezenti pentru a cere ajutorul Maicii lui Dumnezeu. Preotii prezenti au savarsit Acatistul Maicii Domnului si au facut priveghere pana dimineata aducand neincetate cereri si rugaciuni Preacuratei.

Miercuri dimineata preotii galateni au purtat icoana facatoare de minuni la Biserica “Sfanta Ana” din cartierul Dunarea, unde deasemenea un numar impresionant de credinciosi asteptau sa se inchine chipului Nascatoarei de Dumnezeu.

In jurul orei 9.30 icoana a fost adusa spre inchinare la Catedrala Episcopala iar apoi catre Biserica „Sfintii Daniil Sihastru si Ioan Iacob Hozevitul” din Aviatie, din cartierul Micro 39 C, care-si sarbatorea hramul. Aici a fost savarsita sfanta Liturghie in cinstea Sfantului Ioan Iacob din Hozeva de catre un sobor de preoti in frunte cu Preacuviosul Parinte Arhimandrit Daniil Oltean, vicarul Episcopiei Dunarii de jos.

Inainte de a ajunge la Galati icoana a fost dusa prin: Sivita, Tatarca, Tulucesti, Smardan, Sat Costi, Cismele si apoi la Odaia Manolache. Din Galati icoana Maicii Domnului va fi dusa spre inchinare si credinciosilor din celelalte parohii ale Episcopiei Dunarii de Jos.

Biroul de Presa si Comunicare al Episcopiei Dunarii de Jos

 

.

06 August 2009

Vizualizari: 772

Voteaza:

Pelerinaj cu icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Manastirea Adam 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE