Pentru o familie normala, spuneti NU Sodomei!


Pentru o familie normala, spuneti NU Sodomei!

La initiativa unui grup de tineri crestini, luni, 19 mai a.c., incepind cu ora 17.00, in Bucuresti va avea loc un mars pentru normalitate, pentru familie si contra propagandei homosexuale. Aceasta actiune urmareste sa atraga atentia asupra faptului ca, pas cu pas, de citiva ani, anumite organizatii ale "societatii civile" incearca sa ne faca sa credem ca a fi homosexual este ceva normal, ca homosexualitatea e o simpla alegere, pe care, la o adica, ar putea-o face si copiii nostri.

Cu alte cuvinte, un pacat si un viciu ne este prezentat ca un comportament firesc. O abordare mai pe larg aveti aici si mai ales in dosarul intocmit de Christiana.

Marsul pentru normalitate este programat chiar in prima zi a saptaminii de propaganda a gay-lor - care se desfasoara de patru ani neintrerupt, cu acordul si ajutorul autoritatilor, care ar trebui sa pazeasca morala publica si interesele majoritatii.

Obraznicia, insistenta si fortele politice si financiare de care fac uz homosexualii pentru promovarea homosexualitatii in ultimii ani reclama un raspuns imediat si clar din partea romanilor crestini. In anii trecuti, noi cei de la ROST ne-am marginit la a ne exprima opinia prin presa. Astazi este nevoie sa iesim si in strada. De aceea, Asociatia ROST, alaturi de Asociatia Christiana, Asociatia pentru Cultura "Alfa", Fundatia Sfintii Martiri Brancoveni si Fundatia Sf. Sava - altminteri organizatii care au optat pina acum pentru alt fel de manifestari decit cele de strada - gireaza acest mars pentru normalitate.

Marsul va incepe din fata Patriarhiei si va urma traseul Piata Universitatii, Piata Romana, Bulevardul Dacia, Calea Victoriei, Dealul Mitropoliei.

Personal, imi doresc ca aceasta actiune sa nu fie instrumentata politic - tocmai pentru ca sintem in campanie electorala - si mai ales ca Biserica sa o sustina. Ma intreb citi preoti vor iesi "cu crucea-n frunte". Si nadajduiesc ca multi, iar dupa sfintiile lor - parohii intregi. Cel putin asa s-ar cuveni.

http://www.rostonline.org/blog/claudiu/

.

19 Mai 2008

Vizualizari: 882

Voteaza:

Pentru o familie normala, spuneti NU Sodomei! 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE