Praznuirea Sfintilor Brancoveni in Episcopia Slatinei


Praznuirea Sfintilor Brancoveni in Episcopia Slatinei

Sambata, 16 august a.c., incepand cu orele 9.00, la Manastirea Brancoveni, se va oficia Sfanta Liturghie cu ocazia praznuirii Sfantului Voievod Martir Constantin Brancoveanu, ocrotitorul Episcopiei Slatinei.

Dupa Sfanta Liturghie se va savarsi slujba parastasului pentru parintii Sfantului, inmormantati in biserica mare a manastirii.

Alaturi de Preasfintitul Sebastian, Episcopul Slatinei, se vor afla si alti ierarhi, din eparhiile invecinate, reprezentanti ai autoritatilor locale, preoti si credinciosi din intreaga eparhie.

Manifestarile legate de aceasta sarbatoare vor continua in municipiul Slatina, unde, la Podul Olt, la orele 16.30, va avea loc festivitatea de inaugurare a Bulevardului "Sfantul Constantin Brancoveanu".

Incepand cu orele 18.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Municipiul Slatina va avea loc o sesiune de comunicari si un concert in cinstea Sfintilor Martiri Brancoveni sustinut de Corala " Voces Domini", corul de maici al Manastirii Brancoveni si Grupul Psaltic "Sfantul Constantin Brancoveanu" al Episcopiei Slatinei.

Biroul de Presa al Episcopiei Slatinei
Sursa: episcopiaseverinului.ro

.

11 Aprilie 2014

Vizualizari: 342

Voteaza:

Praznuirea Sfintilor Brancoveni in Episcopia Slatinei 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE