Premierea elevilor clujeni cu rezultate deosebite la invatatura

În parohia „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca au fost premiați duminică, 18 ianuarie 2015, elevii cu rezultate deosebite la învățătură.

Toți cei care au câștigat anul trecut premii importante la competiții naționale și internaționale în domeniul sportului, artei și culturii au fost felicitați după Sfânta Liturghie. Cei 17 premianți, majoritatea elevi ai școlii „Constantin Brâncuși”, au primit în dar din partea preoților slujitori Nicolae Buda și Valentin Bochiș, precum și a părintelui inspector de religie al județului Cluj, Marian Sidon cărți religioase, diplome și alte mici daruri.



S-a remarcat în anul școlar trecut elevul Matei Bolog, de la Liceul „Gheorghe Șincai”, câștigătorul concursului „Bătălia cărților” și „Cititorul anului” desemnat de Biblioteca Județeană „Octavian Goga”. Matei Bolog a obținut în 2014 și premiul I la etapa județeană a concursului de consiliere școlară „Gândul-prieten sau dușman”, mențiune la faza județeană a Olimpiadei de religie și s-a calificat la faza națională a concursului „Literatura ca abilitate de viață” care se va desfășura în acest an.

Au participat la această sărbătoare pe lângă comunitatea parohială și părinții copiilor și directoarea școlii „Constantin Brâncuși”, Eugenia Marcu și profesoara de limba și literatura română Ana-Maria Țibre.

Acțiunea face parte din proiectul „Luna credincioșilor” inițiat în urmă cu 3 ani de pr. paroh Nicolae Buda și care își propune ca în duminicile primei luni ale anului să îi recompenseze pe toți cei care au avut realizări sau care s-au remarcat în mod deosebit în anul precedent.

Autor: Andreea Pâgleşan

Sursa: radiorenasterea.ro

.

19 Ianuarie 2015

Vizualizari: 440

Voteaza:

Premierea elevilor clujeni cu rezultate deosebite la invatatura 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE