Preot pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacau

Bolnavii internati la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacau vor beneficia și de servicii și asistenta religioasa. Preotul acestei unitati medicale a fost hirotonit la Catedrala arhiepiscopala din Roman, marti, 10 decembrie, de catre Preasfintitul Parinte Episcop Ioachim Bacauanul.

Bolnavii internati la Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacau vor beneficia de servicii si asistenta religioasa, ce vor fi oferite de preotul Ionut Alin Afrentoaie. Acesta a fost hirotonit intru preot de catre Preasfintitul Parinte Episcop Ioachim Bacauanul in ziua de pomenire a Sfantului Mucenic Mina, la Catedrala arhiepiscopala din Roman, in cadrul slujbei Sfintei Liturghii. Preotul de la Spitalul din str. Oituz, nr. 72, va sluji in paraclisul ”Sf. Ier. Spiridon” din inicinta acestei unitati medicale.

Tot in cadrul Sfintei Liturghii din ziua de marti, 10 decembrie, la Catedrala arhiepiscopala din Roman, Preasfintitul Parinte Ioachim Bacauanul a hirotonit intru diacon pe tanarul teolog Constantin Catalin Carp, pe seama parohiei "Adormirea Maicii Domnului" Cuci, comuna Bozieni, judetul Neamt, protopopiatul Roman.

Sursa: epr.ro

.

11 Decembrie 2013

Vizualizari: 696

Voteaza:

Preot pentru Spitalul de Pneumoftiziologie din Bacau 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE