Prima serie a Taberei Izvoarele bucuriei la Seminarul Teologic de la Manastirea Neamt

La Seminarul Teologic Liceal Ortodox 'Veniamin Costachi' de la Manastirea Neamt se deruleaza, incepand cu 30 iunie 2012, prima serie a Taberei de echitatie 'Izvoarele bucuriei'.

La aceste tabere participa in fiecare serie cate 70 de copii, bucurandu-se de aerul curat si de atmosfera duhovniceasca din preajma Manastirii Neamt. Sunt organizate ateliere tematice, jocuri interactive si intreceri sportive, dar si o excursie de o zi la manastirile si obiectivele turistice din zona Neamtului.

'Tabara vine cu o noutate, si anume un curs de initiere in echitatie. Copiii au posibilitatea sa invete sa calareasca, prin intermediul familiei Leonte din Targu Neamt.

Aceasta familie are o traditie in cresterea si dresajul cailor. Copiii au asteptat cu nerabdare aceasta zi. Programul acestei tabere va cuprinde un pelerinaj la manastirile din zona Neamtului. Odata cu acest traseu duhovnicesc vom pasi pe caile istoriei, la Cetatea Neamtului si la Casa Memoriala 'Ion Creanga' din Humulesti. Nadajduim ca participantii sa se imbogateasca sufleteste, sa se destinda si sa se bucure. In aceasta tabara suntem sprijiniti de tinerii din Asociatia Tineretul Ortodox Roman, filiala Tg. Neamt, care ne ajuta la buna desfasurare a activitatilor', a declarat pr. Gheorghe Marian Filip, directorul Taberei 'Izvoarele bucuriei'.

Sursa: basilica.ro

.

03 Iulie 2012

Vizualizari: 429

Voteaza:

Prima serie a Taberei Izvoarele bucuriei la Seminarul Teologic de la Manastirea Neamt 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

seminarul teologic neamt

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE