'Primavara prichindeilor' la Centrul de Zi 'Sfanta Irina' din Blaj

Prichindeii de la Centrul de Zi pentru copii anteprescolari „Sfanta Irina” din Blaj au sarbatorit venirea primaverii printr-o serie de activitati educative inedite. Sub genericul „Primavara prichindeilor”, micutii, ajutati de angajatii centrului, au participat in aceasta perioada la mai multe activitati de socializare si la ateliere educative in cadrul carora au invatat sa confectioneze martisoare, felicitari si diverse obiecte decorative.Chiar daca in luna martie vremea a fost uneori capricioasa, in cadrul centrului de zi de la Blaj a fost declarata „Primavara prichindeilor”, iar fiecare zi a fost insorita si plina de activitati educative care au culminat cu serbari in care copii s-au intrecut in poezii si cantecele.

Pentru implicarea lor in cadrul acestor activitati copii au primit cadouri oferite cu generozitate de trei donatori din Germania si Romania.

„Copiii au fost rasplatiti primind cadouri din partea familiilor Binder si Filker din Germania si jucarii sau jocuri din partea doamnei Olga Ciufudean. Le multumim celor care s-au alaturat demersului nostru si sustin permanent activitatea noastra social – filantropica. Am primit in decursul timpului din partea acestor familii jucarii si jocuri, materiale didactice sau mobilier. Aceste donatii sunt foarte importante pentru centrul nostru si contribuie la buna desfasurare a activitatilor” a spus parintele Vasile Seicean, coordonatorul Centrul de Zi pentru copii anteprescolari „Sfanta Irina” din Blaj.

Sursa: reintregirea.ro

.

21 Martie 2014

Vizualizari: 184

Voteaza:

'Primavara prichindeilor' la Centrul de Zi 'Sfanta Irina' din Blaj 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

Asculta colinde de craciun

RETELE SOCIALE