Program misionar in penitenciarul din Cluj

Activitatile educativ-catehetice demarate de Arhiepiscopia Clujului in penitenciarul din oras vor fi reluate din aceasta saptamana.

Proiectul a fost lansat in luna mai, anul curent, cu binecuvantarea Inaltpreasfintitului Arhiepiscop si Mitropolit Andrei, insa a fost suspendat pe perioada vacantei de vara.

Joi, 25 octombrie, va fi organizata prima intalnire din aceasta toamna cu minorii de la unitatea de detentie din municipiu.

Voluntarii ASCOR vor desfasura in cadrul intalnirilor bilunare programe catehetice, activitati recreative si vor purta cu tinerii discutii pe diferite teme religioase.

Potrivit coordonatorului activitatilor de tineret din cadrul Arhiepiscopiei Clujului, Radu Copil: "Programul misionar ce se desfasoara la sectia exterioara a penitenciarului Gherla, situata in centrul municipiului Cluj-Napoca doreste sa vina in intampinarea nevoilor minorilor inchisi in aceasta unitate de detentie.

Proiectul isi propune sa prezinte tinerilor valorile si invataturile de credinta ortodoxa prin prisma discutiilor si a unor cateheze scurte".

Sursa: radiorenasterea.ro
 

.

24 Octombrie 2012

Vizualizari: 201

Voteaza:

Program misionar in penitenciarul din Cluj 0 / 5 din 0 voturi.

Cuvinte cheie:

penitenciarul din cluj

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE