Programul Magii de la Schit incepe in 20 decembrie

 

Programul "Magii de la Schit" incepe in 20 decembrie

 

Cu prilejul Praznicului Nasterii Domnului, Schitul Darvari din Bucuresti le propune credinciosilor programul "Magii de la Schit". Scopul acestui program misionar este acela de a duce o veste buna si o mangaiere copiilor orfani, bolnavi si bunicilor uitati in azile si insingurati. Programul se deruleaza cu ajutorul corului de copii de la Schitul Darvari care va colinda in preajma Craciunului pe acesti "frati mai mici ai lui Iisus" din orfelinate si azile si le va oferi daruri.

 

Parintele protosinghel Teofil Anastasoaie, staretul Schitului Darvari, ne-a informat ca programul "Magii de la Schit" va incepe in 20 decembrie si  va cuprinde popasuri la copiii bolnavi de SIDA de la Spitalul de boli infectioase "Prof.dr.

Matei Bals", la Adapostul pentru copiii strazii "Danila Prepeleac", la Centrul de Protectie pentru Copilul Victima a Traficului de Fiinte Umane "Gavroche", la Centrul de zi "Pinocchio" si la Azilul de batrani Darvari 1.

 

Parintele staret Teofil le multumeste credinciosilor care sprijina acest program:

 

"Darurile dvs. (bani, dulciuri sau jucarii) vor fi oferite de catre micutii nostri magi si, prin aceasta, va vor face partasi la bucuria de a "bucura pe altii"! Nu-i uitati pe fratii mai mici ai lui Iisus! Domnul Hristos sa binecuvinteze pe bunii crestini iubitori de fapte bune!"

.

13 Decembrie 2007

Vizualizari: 906

Voteaza:

Programul Magii de la Schit incepe in 20 decembrie 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE